Thursday, April 29, 2010

Tasik Impian, Bangi




Tasik impian. kalau saper yg duduk area bangi or kat kajang sure tau tempat nie. aku gan akak aku suka ke sini. ikan bakar dia best. tempat dia pun cantik. makanan disediakan pun tak lambat. kiranya service dia ok la. saper-saper yang suka makan ikan bakar mai la sini. best tu. rugi klu tak merasa.

kursus asas asuhan kanak-kanak (KAAK) siri 1/2010




Kursus Asuhan Kanak-Kanak telah diadakan di Institut Sosial Malaysia pada 04 april 2010 sehingga 23 april 2010. best gak kursus nie. banyak yang leh belajar. semua pasal kanak-kanak bawah 4 tahun. siap ada latihan amali di taska lag. penat mmg penat tapi best. kat sini la segala kekretiviti dan segala idea digunakan. macam-macam kena buat. apapun semoga semua berjaya dalam kursus nie dan lulus dengan cemerlang. good luck u all.

Wednesday, April 28, 2010

Tuesday, April 27, 2010

tempat paling bersejarah




tempat nie terletak di one utama. tempat aku mula-mula kerja selepas aku abis belajar. tempat nie terlalu bersejarah bagi aku. terlalu indah untuk aku kenangkan tempat ini. masih tetap sama tempat nie walaupun sudah bertahun peristiwa berlakunya peristiwa tu kat sini. aku akan ke sini lagi selagi kenangan itu masih segar dalam ingatan aku.

sambutan hari lahir dengan family






nie masa aku sambut birthday aku gan family kat umah akak jah. sambut sekali dengan siti n kak tah. tahun nie amat bermakna bagi aku. yer la. 3 kali disambut. gan kawan2 office, gan fami dan kawan2. thanks kat semua kerana sayangkan aku.. muahhhh

Thursday, April 22, 2010

sambutan hari lahir di pejabat.




sempena hari lahir aku pada 4 april 2010, aku telah mengadakan majlis hari lahir di pejabat bersama rakan-rakan. sambutan ini bersama dengan officemate yang hari lahir diorang pada bulan april juga. selamat hari lahir juga pada cik aminah dan aiza.. semoga ceria selalu..