Thursday, April 14, 2011

Lepak2 kat Johor









Nak kata aku baru sampai johor nie tak la juga. Dulu aku pernah belajar kat sana sekejap. Sekejap jer.. tak sempat nak jalan-jalan ke mana pun. hehehee.. Tak banyak tempat yang aku sempat pergi. Tapi yang pastinya.. tempat paling Famous kena la aku pergi kan. mana lagi kalau bukan Danga Bay . Pastu aper lg.. mula la gan aktiviti mengambil gambarnyer.. banyak ambil gambar kat kedai yang senibina dan warna dia melambangkan bangsa cina. cantik tempat tu. tapi sayangnyer.. aku punya gambar semua hilang masa 1st ambil. terpaksa la pergi lagi sekali. elok mood dah kurang dah. pastu kami dibawa berjalan ke taman rumah-rumah kampung. nama tempat tu aku tak tau. tapi tak jauh dari danga bay la.. thanks kat faiz coz sudi bawak aku pusing kat bandar JB.. pas nie plan nak kemana lak yer.. bagi la cadangan k.. klu nak sponser lg best.. hahahhahaha

2 comments:

F@iz said...

haha
kata nak masuk Spore
jom ahh..
tioman lagi..

apiedz said...

mmg nak masuk.. tp pasport tak der lg nie.. hehehehhe...